Aşk-ı Memnu sevgisi turist akınına uğradı!

Aşk-ı Memnu Yalısı’na Ziyaretçi Akını

Aşk-ı Memnu Yalısı'na Ziyaretçi Akını

Türk televizyon tarihinin en unutulmaz yapımlarından biri olan “Aşk-ı Memnu”nun çekildiği Sarıyer’deki yalı, ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen bu tarihi mekan, Vehbi Koç Büyükdere Evi adıyla turlar düzenlenerek ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Konusu ve etkileyici oyuncu kadrosuyla bir döneme damgasını vuran “Aşk-ı Memnu”, izleyicileri derinden etkileyen hikayesiyle hala hatırlanıyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, sadece hikayesiyle değil, aynı zamanda bulundukları yalıyla da büyük ilgi topladı.

Dizide, Ziyagil Ailesi’ne ev sahipliği yapan yalı, aslında Koç Ailesi’ne ait olan 3 katlı ve 10 odalı beyaz bir yapıdır. Ziyaretçiler için kapılarını açtığından beri, bu yalı büyük bir ilgi odağı haline geldi.

Aşk-ı Memnu sevgisi turist akınına uğradı!

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre, “Aşk-ı Memnu”nun hayranları, Sarıyer’deki yalıyı ziyaret etmek için önceki gün akın etti. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan yalı, tur şirketleri tarafından düzenlenen gezilerle dolup taştı. Ziyaretçiler, yalının içini gezerek bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Dizinin çekimlerinin sona ermesinin ardından yalı, Vehbi Koç Vakfı

Aşk-ı Memnu sevgisi turist akınına uğradı!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu