Beren Saat’ten hayranlarını heyecanlandıran haber! Yeni projesi belli oldu

Beren Saat’ten Müjde: Yeni Proje “Gizli Dolap” Geliyor!

Beren Saat'ten Müjde: Yeni Proje

Uzun zamandır televizyon ekranlarından uzak kalan Beren Saat’ten hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Zaman zaman sinema filmlerinde yer alarak beyaz perdede boy gösteren güzel oyuncunun yeni projesi nihayet belli oldu. Aşk-ı Memnu ve Fatmagül’ün Suçu Ne? gibi dönemin en çok konuşulan dizilerinde başrol oynamış olan Beren Saat, son zamanlarda televizyon projelerinden uzak durmayı tercih etmişti. Daha çok dijital platformlarda ve sinema filmlerinde yer alan oyuncu, en son Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte OGM Pictures imzalı İstanbul İçin Son Çağrı filminde rol almıştı. O projeden sonra ise herhangi bir yapımda yer almayan Beren Saat, hayranlarını sevindirecek yeni bir projeye imza atmak üzere geri dönüyor.

Yeni Proje: “Gizli Dolap”

Beren Saat'ten hayranlarını heyecanlandıran haber! Yeni projesi belli oldu

Beren Saat’in merakla beklenen yeni projesinin adı Gizli Dolap olarak duyuruldu. Bu filmde yönetmenlik koltuğuna ise daha önce “Bergen” ve “Bihter” gibi etkileyici yapımlara imza atan Caner Alper ve Mehmet Binay oturacak. Filmin çekimlerine sonbahar sezonunda başlanması planlanıyor. Senaryosunu ise Burcu Görgün kaleme alacak. Bu projede yer alan her oyuncunun performansıyla adından sıkça söz ettiren Beren Saat’in rol arkadaşı ise henüz netlik kazanmadı.

Gizli Dolap, Beren Saat’in kariyerinde yeni bir sayfa açma fırsatı sunarken, hayranları da onun yeni projedeki performansını heyecanla bekliyor. Bu film, Beren Saat’in yeteneklerini yeniden sergileme fırsatı bulacağı önemli bir proje olacak.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu