Gelin Evi 8’inci sezonuyla bomba gibi dönüyor!

İçindekiler

Gelin Evi Yeni Sezonuyla Ekranlara Dönüyor!

Gelin Evi Yeni Sezonuyla Ekranlara Dönüyor!

Türk televizyonlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan “Gelin Evi”, yeni sezonunda Ezgi Sertel’in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 8. sezon heyecanı, programın yeni sunucusu Ezgi Sertel ile birlikte tam 100.000 TL’lik büyük ödülle iki katına çıkacak.

Show TV ekranlarının 8 sezondur izleyicilere keyifli anlar sunan bu fenomen program, yine dolu dolu bir içerik ile ekranlara bomba gibi geri dönüyor. Gelin Evi, ev dekorasyonundan yemek sunumlarına, el emeği çeyizlerden tanışma hikayelerine kadar pek çok farklı konuda yarışmacıların yorumlarını alacak ve izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Gelin Evi’nde Büyük Ödül Ne Kadar?

Gelin Evi'nde Büyük Ödül Ne Kadar?

Birbirinden iddialı ve hamarat 5 gelinin kıyasıya yarışacağı bu programda, büyük ödül tam 100.000 TL olarak belirlendi. Her bölümde ev sahibi gelin ile eşi arasında gerçekleştirilen eğlenceli ilişki testini geçen gelinler, çil çil altın kazanma fırsatını elde ederken; ev hanımlıklarını yarıştırdıkları haftanın ödüllü oyunu kazananlarına ise birbirinden güzel ev hediyeleri verilecek.

Gelin Evi, her bölümde izleyicilerle buluşarak, gelinlerin yaratıcılıklarını, hünerlerini ve keyifli anılarını paylaşmalarına olanak tanıyacak. Bu sezon, izleyicilerin merakla beklediği anlarla dolu olacak.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu