Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin Antalya’da konser verdi!

Ricky Martin, Antalya’da Unutulmaz Bir Konser Verdi

Ricky Martin, Antalya'da Unutulmaz Bir Konser Verdi

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, Antalya’da müzikseverlerle buluşarak muhteşem bir konser deneyimi yaşattı. İki saat boyunca sahnede kalan Grammy ödüllü sanatçıya, 7 kişilik bir dans grubu ve 9 yetenekli müzisyen eşlik etti. Bu etkinlik, “Regnum Live in Concerts” serisi kapsamında Belek Turizm Merkezi’ndeki 2 bin 500 kişi kapasiteli bir konser alanında gerçekleştirildi.

Konser öncesinde yaptığı konuşmada, Türkiye’deki hayranlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu dile getiren Martin, “Türkiye’de sahne aldığım için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı. Keyifli bir gece geçireceklerini belirten sanatçı, “Uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye’de sahne aldığım için çok mutluyum. Bu gece hep birlikte partileyeceğiz. Bazen romantik anlar da yaşayacağız. Müzikle size biraz hayatımdan bahsedeceğim. Bu şarkıların büyük kısmı tüm dünyada bir numara oldu, sizin sayenizde. Bunun için her zaman minnettarım. İşte bu benim hikayem. Umarım keyif alırsınız. Ben kesinlikle çok eğleneceğim. Sizi seviyorum.” şeklinde konuştu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin Antalya'da konser verdi!

Ricky Martin, konserine en sevilen hitlerinden “Maria” ile başladı. Ardından, enerjik performansıyla “Shake Your Bon Bon”, “She Bangs”, “Nobody Wants to be Lonely” ve “Livin’la vida Loca” gibi eserlerini seslendirdi. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konser, sanatçının sahne performansıyla adeta bir festival havasında geçti.

Yaklaşık iki saat süren konserin finalini “Cup of Life” şarkısıyla yapan Ricky Martin, İstanbul’da tekrar buluşma dileğinde bulunarak sahneden alkışlar eşliğinde ayrıldı. Bu unutulmaz gece, katılımcılar için hafızalardan silinmeyecek bir anı olarak kaldı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin Antalya'da konser verdi!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu