ÇGHB oyuncusu Ayça Erturan iğne ipliğe döndü! 20 kilo veren Ayça Erturan’ın kilo verme sırrı

Ayça Erturan’ın Dikkat Çeken Değişimi

Ayça Erturan'ın Dikkat Çeken Değişimi

Türk televizyonunun en sevilen programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler Bunlar ile geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Ayça Erturan, son yıllarda fazla kilolarıyla mücadele ediyordu. Ancak, oyuncunun azmi ve kararlılığı sayesinde Nova adını verdiği kızı doğduktan sonra büyük bir değişim yaşadı. Aralıklı oruç uygulayarak tam 20 kilo veren Erturan, şimdi daha fit bir görüntüye sahip.

ÇGHB oyuncusu Ayça Erturan iğne ipliğe döndü! 20 kilo veren Ayça Erturan'ın kilo verme sırrı

10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Ayça Erturan, ünlü komedyen Levent Kırca‘nın oğlu ve yönetmen Oğulcan Kırca ile birlikte. 2021 yılında kızını kucağına alan oyuncu, son zamanlarda Akıncı ve Maviye Sürgün gibi dizilerde rol alarak ekranlarda boy göstermeye başladı. Erturan’ın son hali ise hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Sosyal medyada paylaştığı pozlar ile dikkat çeken Ayça Erturan’a yapılan yorumlar arasında; ‘Sana ne oldu böyle?’, ‘Resmen erimiş’, ‘Çok iyi görünüyorsun’ gibi ifadeler yer aldı. Ünlü oyuncunun zayıflama sırrı da gün yüzüne çıktı. Snob Magazin’in haberine göre, Erturan, Nişantaşı’nda cilt bakımı yaptırırken görüntülendi.

ÇGHB oyuncusu Ayça Erturan iğne ipliğe döndü! 20 kilo veren Ayça Erturan'ın kilo verme sırrı

Ayça Erturan, “Yemedim, içmedim. Restoranların önünden geçerken kafamı çeviriyorum. Kokular geliyor, burnumu tıkıyorum. Böyle önlemler aldım. Eski fotoğraflarıma bakınca ‘Kim o kız?’ diyorum. Doğumdan sonra yenilenmem gerekiyordu, sanırım şu an 20 kilo verdim. Aralıklı oruç yaptım.” açıklamasıyla dikkat çekti.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu