Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu mu? 6 Ağustos 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu!

Gelinim Mutfakta’da 6 Ağustos 2024 Sonuçları Açıklandı

Gelinim Mutfakta'da 6 Ağustos 2024 Sonuçları Açıklandı

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşan Gelinim Mutfakta programında, 6 Ağustos 2024 tarihli bölümün sonuçları merakla bekleniyor. Bugün yarışmada günün birincisi kim oldu? Çeyrek altın kimin oldu? Eksi iki ceza puanını alan yarışmacı kimdi? Ayrıca bu hafta hangi gelin elendi? Haftanın yeni gelini kim? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası burada!

Gelinim Mutfakta, kayınvalidelerin puanlandırdığı ve gelinlerin kıyasıya yarıştığı bir program olarak her gün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Her gün, günün birincisi olan gelin, çeyrek altın kazanma şansını elde ediyor. Haftanın sonunda ise, 5 gün boyunca elde edilen puanların toplamı en yüksek olan gelin, 10 altın bileziği kazanarak büyük ödülü alıyor.

Peki, 6 Ağustos 2024 tarihli bölümde çeyrek altını kim kazandı? Günün birincisi kim oldu? Bu hafta yarışan gelinler arasında Damla, Ayşenur, Aysun ve Esin yer alıyor. Yarışmacılar, kayınvalidelerine hazırladıkları yemekleri beğendirmeye çalışırken, aynı zamanda çeyrek altın için kıyasıya bir rekabet içinde. Bugün, gelinler Kıbrıs tatlısı yapmak için mücadele ettiler ve günün en yüksek puanını alan gelin, çeyrek altının sahibi olacak.

Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu mu? 6 Ağustos 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu!

Gelinim Mutfakta programında günün galibi kim? Bugün gelinler arasında kimin öne çıktığı, sunucu Aslı Hünel’in açıklamasıyla belli oluyor. İşte, Gelinim Mutfakta final puan durumu ve çeyrek altın sahibi olan yarışmacı:

Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu mu? 6 Ağustos 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu!

  • Bugünkü puan durumu çok yakında açıklanacak.
  • Pazartesi günü birincisi: Damla

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

EKSİ CEZA PUANI ALAN GELİN/LER

  • Bugünkü puan durumu birazdan belli olacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu