Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinden müjdeli haber! İkiz bebek mi geliyor?

İçindekiler

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan Müjdeli Haber

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan Müjdeli Haber

2016 yılında nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren ünlü çift Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’dan sevenlerini sevindiren bir haber geldi. Uzun zamandır birlikte olan ve sık sık sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken Atagül ve Doğulu çifti, bebek beklediklerini duyurdu.

Birlikte rol aldıkları Fatih Harbiye dizisinin setinde tanışarak ilişkilerine başlayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, evliliklerini 2016 yılında resmiyete dökmüşlerdi. Evliliklerini çoğunlukla gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, şimdi de bebek müjdesi ile gündemde.

Hamilelik Haberini Doğruladılar

Hamilelik Haberini Doğruladılar

Neslihan Atagül, son zamanlarda hakkında dolaşan hamilelik iddialarını yaptığı bir paylaşımla doğruladı. Karnını tutarak sosyal medya hesabında paylaştığı bir pozun altına “Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası… Velhasıl kelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz” notunu düştü. Bu paylaşımında eşini Kadir Doğulu’yu da etiketleyen Atagül, yorum kısmını kapatarak özel anlarını gizli tutmayı tercih etti.

Kadir Doğulu’dan Mutlu Yanıt

Babalık heyecanı yaşayan Kadir Doğulu ise eşinin paylaşımını kendi hesabında yeniden paylaşarak bu sevinci takipçileriyle paylaştı. Çiftin bebekleriyle ilgili haberler, hayranlarını büyük bir heyecan içine soktu.

İkiz Bebek Müjdesi

İkiz Bebek Müjdesi

Ünlü çiftin bebek beklediğine dair haberler, gazeteci Onur Akay tarafından gündeme getirildi. Akay, yazısında “Hatırlarsanız Atagül ve Doğulu çifti geçtiğimiz sene Haziran ayında Kıbrıs’a gitmişti ve dönüşte gazeteciler tarafından görüntülenmişti. Ben o dönem tüp bebek tedavisine başladıklarını yazmıştım. Kıbrıs’ta ikinci denemeden sonra Neslihan Atagül hamile kaldı ve çift ikiz bebek bekliyor.” ifadelerine yer verdi.

Dizi Projelerinde Değişiklikler

Dizi Projelerinde Değişiklikler

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ay Yapım’ın yeni sezondaki gözde projelerinden biri olan İşgal Günlerinde Aşk‘ta yer alması beklenen Neslihan Atagül, yaklaşık 3 aylık hamile olduğu için projede değişiklik yapılmak zorunda kalındı. 1918 yılında geçen dizinin başrol oyuncusunun hamileliği nedeniyle yeni kadın başrol arayışlarına başlandığı bildirildi.

İlgili Video

İlgili Video

İlgilinizi Çekebilecek Video: Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz’e son en acı veda! Gözyaşlarına sel oldu


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu