Manavgat’ta şoke eden olay! 33 yıldır kayıp adam tesadüfen ortaya çıktı

33 Yıl Sonra Bulundu: Kemal Demir’in İlginç Hikayesi

33 Yıl Sonra Bulundu: Kemal Demir'in İlginç Hikayesi

1991 yılında İzmit’ten ailesinin yanından ayrılan ve tam 33 yıl boyunca kendisinden haber alınamayan Kemal Demir, Antalya’nın Manavgat ilçesinde tesadüfen bulundu. Bu durum, Manavgat’ta yaşanan ilginç bir hikaye olarak kayıtlara geçti. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarmanın Dedektifleri JASAT ekipleri, devriye görevindeyken bu gizemli durumu aydınlatmak için harekete geçti.

Ekipler, kum mevkiindeki Manavgat Stadı çevresinde devriye gezerken, 3 tekerlekli bir araba ile hurdacılık yapan bir adamdan şüphelendi. Adamın kimliğini kontrol etmek istediklerinde, üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Bunun üzerine Jandarma ekipleri, detaylı bir araştırma başlatarak bu adamın 33 yıldır kayıp olan ve 2018 yılında hakkında gaiplik kararı verilen Kemal Demir olduğunu tespit etti.

Manavgat'ta şoke eden olay! 33 yıldır kayıp adam tesadüfen ortaya çıktı

33 YILDIR KAYIP ADAM TESADÜFEN BULUNDU

Kemal Demir, 1991 yılında evini terk ettikten sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi, onu bulabilmek için uzun yıllar boyunca çaba sarf etti, ancak bu çabalar sonuçsuz kaldı. 2013 yılında anne ve babası vefat edince, kardeşleri Yalova’da bulunan Sulh Hukuk Mahkemesi’nde gaiplik davası açmak zorunda kaldı. Mahkeme, yetkisizlik kararı vererek dosyayı son olarak ikamet ettiği Alanya’ya gönderdi. Alanya Sulh Hukuk Mahkemesi, 28 Temmuz 2018 tarihinde Kemal Demir hakkında gaiplik kararı verdi.

Demir, ailesinin yanına dönmek istemediği için Jandarma ekipleri tarafından bulundukları yerden alınarak geri götürüldü. Henüz 17 yaşındayken İzmit’ten ayrılan Kemal, sırasıyla Bodrum, Kuşadası, Manavgat ve Alanya’ya gitti. Bu süreçte, her gittiği şehirde çeşitli işler yaparak hayatını sürdürdü ve en son Manavgat’ta hurdacılık yapmaya başladı.

“HAYATIMDAN MEMNUNUM”

Manavgat’ta 15 yıldır hurdacılık yapan Kemal Demir, evine dönmemesinin hiçbir özel sebebi olmadığını ifade etti. Demir, “2002 yılında Manavgat’a geldim. Beni buraya çeken denizi ve deniz havasıydı. Başka hiçbir sebep yok. Bir yıl Manavgat’ta kaldıktan sonra Alanya’ya gittim. 2009 yılında yeniden Manavgat’a döndüm ve 15 yıldır burada yaşıyorum. Gördüğünüz gibi geri dönüşüm işiyle ilgileniyorum. Hayatımdan memnunum” şeklinde konuştu.

Kemal Demir, geçmişine dair sadece anne ve babasını hatırladığını, onların da vefat ettiğini belirterek, aile üyelerinden başka bir şey istemediğini dile getirdi. “Ailemden kimseyi tanımıyorum. Kimseden bir şey istemiyorum. Gaiplik iptali ve miras gibi bir talepte bulunmayacağım. Yaşantımı burada sürdürmeye devam edeceğim” dedi.

Manavgat'ta şoke eden olay! 33 yıldır kayıp adam tesadüfen ortaya çıktı


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu