Gönül Dağı dizisinin Dilek’i Gülsüm Ali’den Instagram erişim engeline yorum!

Gülsim Ali İlhan’dan Instagram Erişim Engeline Yorum

Gülsim Ali İlhan'dan Instagram Erişim Engeline Yorum

Son günlerde Instagram’a getirilen erişim engeli, birçok kullanıcı tarafından tartışılırken, ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan ise bu durumu bir fırsat olarak değerlendirdi. Gönül Dağı dizisinde Dilek karakteriyle tanınan oyuncu, platformda yaşanan kısıtlamalar hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Gönül Dağı dizisinin Dilek'i Gülsüm Ali'den Instagram erişim engeline yorum!

2 Ağustos’ta başlayan Instagram kısıtlamaları, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bu bağlamda, Gülsim Ali, 2. Sayfa programına verdiği röportajda, durumu şöyle değerlendirdi:

“Yurt dışından yeni döndüm, dolayısıyla şu an için böyle bir sıkıntı yaşamadım. Üç gündür buradayım ve açıkçası çok büyük bir sıkıntı yaşadığımı söyleyemem. Ben Instagram detoksu yapan bir insanım. Daha önce de bu konuda haberlerim çıkmıştı, bu kesinlikle gerçek! Uzaklaşmayı ve sakin kalmayı seviyorum. Bu yüzden dinlenmek güzel; hepimiz için bence bir dinlenme fırsatı olacak.”

Gülsim Ali’nin bu sözleri, Instagram’daki kısıtlamayı eleştiren bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. Ancak, oyuncunun bu durumu değerlendirmesi, onun sosyal medya ile olan ilişkisini ve kişisel tercihlerini gözler önüne seriyor.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu