Ankaralı Turgut’tan sevenlerini üzen haber! Hastalığının teşhisi koyuldu

Ankaralı Turgut Hastaneye Kaldırıldı

Ankaralı Turgut Hastaneye Kaldırıldı

Roman kökenli yöresel halk müziği ve arabesk alt yapısına sahip eğlenceli tarzda müzik yapan ünlü sanatçı Ankaralı Turgut, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sanatçının durumu, sevenlerini derinden üzdü. Kızı, babasının hastalığı hakkında ilk kez önemli bilgiler paylaşarak, sevenlerinden dua istedi.

Gerçek ismi Turgut Karataş olan Ankaralı Turgut, 2017 yılında KOAH rahatsızlığı nedeniyle de hastaneye yatmıştı. Ancak bu seferki sağlık durumu daha ciddi görünüyor.

Hastanın Sağlık Durumu Hakkında Bilgi

Ankaralı Turgut’un kızı Eylem Boran, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada babasının sağlık durumunun iyi olmadığını belirtti. Eylem, “Maalesef akciğer kanseri teşhisi konuldu. Hastalığın karaciğere de sıçradığını öğrendik. Pazartesi günü son tahlil sonuçlarına göre kemoterapi ve akıllı ilaç tedavisine başlanacak. Herkesten dua istiyoruz,” dedi.

Ankaralı Turgut'tan sevenlerini üzen haber! Hastalığının teşhisi koyuldu

Ankaralı Turgut’un oğlu da babasının hastanede çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak, sevenlerinden destek istedi. Aile, bu zor günlerde sanatçının hayranlarından moral ve dua bekliyor.

Ankaralı Turgut'tan sevenlerini üzen haber! Hastalığının teşhisi koyuldu

Kızının yaptığı duyarlı paylaşımda, “Canım babam Ankaralı Turgut, siz sevenlerinden dua bekliyorum,” ifadeleri dikkat çekti. Tüm Türkiye, Ankaralı Turgut’un bir an önce sağlığına kavuşması için dualarını esirgemeyecek.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu