Kıvanç Tatlıtuğ’dan heyecanlandıran proje! Yeni sürprizler olacak demişti

İçindekiler

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Heyecan Verici Proje!

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Heyecan Verici Proje!

Rol aldığı diziler ve filmlerle adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarını sevindiren bir haberle gündeme geldi. Son olarak ‘Aile’ dizisinde Aslan Soykan karakterine hayat veren ünlü oyuncunun yeni projesi ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 1960’lı yıllarda gerçekleştirdiği banka soygunlarıyla tanınan ve zekasıyla halk arasında büyük bir ilgi odağı haline gelen ‘ilk Türk gangster’ olarak bilinen Necdet Elmas’ın hayatı televizyona taşınacak.

Bu dizinin senaryosunu Levent Cantek kaleme alacak. Projenin bir diğer sürprizi ise Kıvanç Tatlıtuğ’un bu dizide yapımcı olarak yer alacak olması. Ünlü oyuncunun hem oyunculuk hem de yapımcılık alanında gösterdiği bu yenilikçi yaklaşım, izleyicilerin merakını artırıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ: “Yeni Sezonda Sürprizler Olacak!”

Kıvanç Tatlıtuğ: “Yeni Sezonda Sürprizler Olacak!”

Öte yandan, yaz tatilini ailesiyle birlikte geçirerek sezonun yorgunluğunu atan Kıvanç Tatlıtuğ, ekranlara dönüş sinyalleri vermişti. Oğlu Kurt Efe ve eşi Başak Dizer ile birlikte tatiline devam eden Tatlıtuğ, bu süreçte “Bu aralar sadece dinleniyorum. Yeni sezonda sürprizler olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu. Hayranları, onun yeni projelerini ve sürprizlerini sabırsızlıkla bekliyor.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu