İzzet Yıldızhan’dan çok özel itiraflar! “Ben yapamadım çocuklarım yapsın”

İçindekiler

İzzet Yıldızhan’dan Aile Hayatı ve Evlilik Üzerine Açıklamalar

İzzet Yıldızhan'dan Aile Hayatı ve Evlilik Üzerine Açıklamalar

Türk halk ve fantezi müziğinin sevilen isimlerinden biri olan İzzet Yıldızhan, evlilik ve özel hayatı hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 61 yaşındaki sanatçının, üç farklı kadından toplamda dokuz çocuğu bulunuyor. Yıldızhan, son 23 yıldır Ajda Yıldızhan ile evli ve geçtiğimiz akşam Kıbrıs’ta sahne aldı. Sahne öncesinde basın mensuplarına verdiği özel röportajda, aile hayatıyla ilgili pişmanlıklarını ve mutluluklarını içtenlikle paylaştı.

Ünlü sanatçı, müzik kariyerinin yanı sıra iş dünyasında da aktif olduğunu belirterek, yakın zamanda Ankara’da bir otel açtığını ifade etti. Çok çalışkan birisi olduğunu vurgulayan Yıldızhan, “Nerede yattığımı bilmiyorum bazen. 3-5 gün kendimize zaman ayırınca mutlu hissediyoruz.” dedi.

İzzet Yıldızhan ve Çocukları Hakkında Özel Açıklamalar

İzzet Yıldızhan ve Çocukları Hakkında Özel Açıklamalar

İş insanı kimliğiyle de tanınan İzzet Yıldızhan, aile hayatının her zaman geri planda kaldığını dile getirdi. Aile hayatıyla ilgili bilinmeyenleri samimiyetle anlatan Yıldızhan, “Aile hayatım hep geri plandaydı. Ben iş insanıyım ama sahnelerdeki mesleğimi genelde göstermedim. Son zamanlarda bazı basın mensupları beni yakaladı. Çok güzel bir ailem var, bunu bugüne kadar muhafaza ettim. Artık rahat bir hayat yaşamak istiyorum, yaşlandık sonuçta.” şeklinde konuştu.

Aile hayatını herkesle paylaşanların genelde evliliklerinin sona erdiğini belirten Yıldızhan, “Benim çok güzel bir ailem var. Eskiden, ailesi ile olan yaşamını sürekli gözler önüne serenlerin evlilikleri hep sona erdi. Onlara zamanında söyledim, çoğu evliliği bitti. Bazı özel anları yalnız yaşamak gerekiyor. Artık geceleri çalışmıyorum, sahnelere arada bir çıkıyorum ve bu işten büyük keyif alıyorum.” dedi.

Oğlunu Evlendirecek ve Dede Olmayı İstiyor

Yıldızhan, önümüzdeki günlerde oğlu Mustafa’nın düğününü yapacaklarını belirterek, dede olma arzusunu dile getirdi. Kendi çocuklarına yeterince zaman ayıramadığını ifade eden ünlü sanatçı, çocuklarının eşleri ve kendi çocuklarıyla daha fazla ilgilenmelerini istediğini söyledi. İzzet Yıldızhan, “Dede olmaya tabii ki hazırım. Torunumun olmasını çok isterim, yavrumun yavrusunu sevmek istiyorum. En fazla üç çocuk yapmalarını isterim ki çocuklarıyla ilgilenebilsinler. Onlar benim yerimde değiller, ben onları çok iyi yetiştirmeye çalışıyorum. Çocuklara vakit ayırmayı çoğu zaman kaçırdım, onların kaçırmaması gerekiyor. Eşlerine ve çocuklarına zaman ayırsınlar istiyorum.” ifadelerini kullandı.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu