Bergüzar Korel saçlarından vazgeçti! İmaj değiştirdiğini bu sözlerle duyurdu

İçindekiler

Bergüzar Korel’den Yeni İmaj Değişikliği

Bergüzar Korel'den Yeni İmaj Değişikliği

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, uzun bir aradan sonra ekranlara dönüş yapmak için dikkat çeken bir imaj değişikliği gerçekleştirdi. Düğüm dizisinde alacağı rol gereği saçlarını kestirip sarıya boyatan Korel, sosyal medyada paylaştığı yeni görünümüyle birçok takipçisinden tam not aldı. Özellikle, yeni tarzıyla Esra Erol‘a benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

İmajını Yenileyerek Geri Döndü

İmajını Yenileyerek Geri Döndü

Bergüzar Korel, Halit Ergenç ile 2009 yılında evlenmiş ve bu birliktelikten 3 çocuk sahibi olmuştur. Kısa saçlarını doğal kahverengisine boyatarak eski imajına dönüş yapan Korel, ortanca çiçeklerinin arasında çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesaplarında paylaştı. Fotoğrafın altına “I’m back” yazarak hayranlarına geri döndüğünü duyurdu.

Kilo Verme Süreci

Kilo Verme Süreci

Ünlü oyuncu, 3 Kasım 2021 tarihinde kızı Leyla’yı dünyaya getirdikten sonra bir süre setlerden uzak kalmayı tercih etti. Bu süreçte sağlıklı yaşam tarzına odaklanan Korel, toplamda 20 kilo vermeyi başardı. Yaklaşık 8 aylık bir süre içinde yürüyüş, yüzme ve dengeli beslenme ile bu kilolardan kurtuldu. Hayranları, onun bu değişimini ve sağlıklı yaşam tercihini büyük bir ilgiyle takip ediyor.

İlginizi Çekebilecek Video

İlginizi Çekebilecek Video

  • Sıcaklardan bunalan ineğin kendini havuza attığı anlar sosyal medyada viral oldu!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu