Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu mu? 14 Ağustos 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu!

İçindekiler

Gelinim Mutfakta: 14 Ağustos 2024 Günü Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta: 14 Ağustos 2024 Günü Kim Birinci Oldu?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Gelinim Mutfakta programında, 14 Ağustos 2024 tarihinde günün birincisi kim oldu? Ayrıca, çeyrek altını kim taktı ve eksi iki ceza puanını alan yarışmacı kimdi? Bu hafta hangi gelin elendi ve yeni gelin kim? İşte Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu!

Gelinim Mutfakta, gelinlerin yarıştığı ve kayınvalidelerin puanlandırdığı bir yarışma olarak, hafta içi her gün saat 13.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yarışmada, her gün belirlenen günün birincisi olan gelin, bir çeyrek altın kazanma fırsatını elde ediyor. Haftanın sonunda ise, 5 gün içinde en yüksek puanı toplayan gelin, ödül olarak 10 altın bileziği kazanıyor.

Peki, Gelinim Mutfakta’da çeyrek altını kim kazandı? Günün birincisi kim oldu? Yeni yarışmacı kim? İşte detaylar:

14 Ağustos 2024 Tarihli Gelinim Mutfakta Sonuçları

14 Ağustos 2024 Tarihli Gelinim Mutfakta Sonuçları

Bu hafta yarışan gelinler Yasemin, Ayşenur, Aysun ve Seda. Her bir yarışmacı, kayınvalidelerine hazırladıkları yemekleri beğendirmeye çalışırken, aynı zamanda çeyrek altın için kıyasıya bir mücadele veriyor. Bugün yapılan yarışmada, günün en yüksek puanını alan gelin çeyrek altını kazanacak. Peki, 14 Ağustos 2024 tarihli bölümün sonucu nedir? Gelinim Mutfakta’da bugünün galibi kim? Bugün gelinler altın günü tatlısı için yarıştı. Günün birincisi, son dakika sunucu Aslı Hünel’in açıklamasıyla belli olacak.

  • Bugün birinci olan ve çeyrek altın kazanan gelin: çok yakında açıklanacak.

Salı gününün birincisi Aysun olmuştu. Pazartesi gününün birincisi ise Seda olarak kaydedildi.

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Gelinim Mutfakta’da her gün, günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanıyor. Haftanın sonunda ise, 5 gün boyunca toplanan puanlara göre en yüksek puanı elde eden gelin, 10 altın bileziği kazanarak büyük bir ödül ile evine dönüyor.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu