Nejat Alp zor günlerden mi geçiyor? Işın Karaca’nın iddiası yalan çıktı

Nejat Alp’ten Işın Karaca’ya Yanıt

Nejat Alp'ten Işın Karaca'ya Yanıt

Uzun yıllar müzik dünyasında aktif olan Nejat Alp, yeni parçası ‘Bitsin Artık’ ile müzikseverlerle buluştu. Taverna müziğinin önemli isimlerinden biri olan 71 yaşındaki sanatçı, son günlerde hakkında çıkan ‘Nejat Alp çok zor durumda’ iddialarına yanıt verdi. Alp, Işın Karaca’nın bir magazin programında yaptığı ‘Çok kötü durumda’ açıklamalarına dair düşüncelerini paylaştı.

İlk Tepkisi: Şaşkınlık ve Üzüntü

Nejat Alp, Işın Karaca’nın sözleriyle ilgili olarak, “Bu açıklamalar karşısında hem çok şaşkınım hem de gerçekten çok üzüldüm” ifadelerini kullandı. Karaca’nın, “Bana birileri söyledi. Nejat Alp çok zor durumdaymış, maddi ve manevi yardıma ihtiyacı varmış” şeklindeki sözlerine yanıt veren Alp, durumu netleştirdi.

Nejat Alp zor günlerden mi geçiyor? Işın Karaca'nın iddiası yalan çıktı

Üzüntüsünü Paylaştı

Alp, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Işın Karaca ile hiç tanışmadım. Belki kötü niyetle söylemiyordur, mutlaka iyi niyetlidir ama bir insan bir teyit etmez mi? Arayıp sorup ‘Gerçekten böyle bir durum var mı?’ demesi gerekmez mi? ‘Nejat Alp çok zor durumda, maddi ve manevi yardıma ihtiyacı var’ deniyor. Bu durum beni çok üzüyor, 3 gün boyunca uyuyamadım. 55 senedir bu sektörde çalışıyorum ve hâlâ daha aktifim. Maddi ya da manevi hiçbir şeye ihtiyacım yok. Beni tanıyanlar zaten bu gerçeği bilir.”

Başarıları ve İhtiyaçsızlığı

Nejat Alp, Işın Karaca’nın söylediklerine karşılık, ‘Ben sizin hakkınızda böyle cümleler kursam hoşunuza gider mi? 55 senedir bu mesleği icra ediyorum. Türkiye’deki bütün sanatçılardan daha fazla çalıştım. Benim albümlerim, diğer sanatçılardan daha fazla satış yaptı. Maddi ya da manevi bir desteğe ihtiyacım yok. Bu kadar seveni olan bir insanın manevi yardıma ihtiyacı olamaz.’ diyerek, kariyerine ve başarılarına dikkat çekti.

Nejat Alp zor günlerden mi geçiyor? Işın Karaca'nın iddiası yalan çıktı


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu