MasterChef’in eski yarışmacısı Batuhan’dan çok şaşırtan ‘kurgu’ açıklaması!

MasterChef’in Kurgu Olup Olmadığı Tartışmaları

MasterChef'in Kurgu Olup Olmadığı Tartışmaları

MasterChef Türkiye, TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ederken, yarışmanın kurgu olup olmadığına dair meraklı sorular gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle yarışmanın heyecan dolu anları, zaman zaman yaşanan atışmalar ve yükselen tansiyon, izleyiciler arasında “Acaba bu kurgulanmış mı?” sorusunu akıllara getiriyor. Bu konuda açıklamalarda bulunan eski yarışmacılardan Batuhan Bayır, izleyicilerin merakını gidermeye çalıştı.

2019 yılında yarışmaya katılan ve yarışmayı 5. olarak tamamlayan Bayır, ardından All Star sezonunda da mücadele etti. YouTube’da yayımlanan Peak Mag kanalına konuk olan Bayır, MasterChef’in gerçekliği hakkında çarpıcı bilgiler verdi.

MasterChef'in eski yarışmacısı Batuhan'dan çok şaşırtan 'kurgu' açıklaması!

Batuhan Bayır’dan ‘Kurgu’ Açıklaması

Birçok kişinin merak ettiği “MasterChef kurgu mu?” sorusuna yanıt veren Batuhan Bayır, “Hayır, kesinlikle değil. Yarışmaya katılan 20 kişi var ve her şey kaydediliyor. Eğer evde kalıyorsanız, evde çekim yapılıyor. Çekimler tamamlandıktan sonra arka planda da kayıtlara devam ediliyor. Hem yemek yaparken hem de aralarındaki sohbetlerde, o kadar iyi kurguluyorlar ki, bu durum izleyicilere kurguymuş gibi geliyor. İster istemez arkadaşlarınızla şakalaşıyorsunuz veya çift tadım yapıyorsunuz ama bunu gizlemeye çalışmak zorundasınız. Ancak bu imkansız, çünkü orada 50 tane kamera var. Biz yemek yaparken 20-30 kişi bizi izliyor. Onlar, yaptığımız iyi ve kötü şeyleri kaydediyor ve bantta arka arkaya geldikleri için kurguymuş gibi bir izlenim yaratıyor.” ifadelerini kullandı.

MasterChef'in eski yarışmacısı Batuhan'dan çok şaşırtan 'kurgu' açıklaması!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu