Seher Dilovan’dan hayranlarını üzen paylaşım! Ağlayarak dua istedi

Seher Dilovan’dan Hayranlarını Üzen Haber

Seher Dilovan'dan Hayranlarını Üzen Haber

İsviçre’de yaşayan Türk halk müziğinin sevilen sesi Seher Dilovan, son sosyal medya paylaşımıyla hayranlarını derinden üzdü. 53 yaşındaki sanatçı, yaşadığı sağlık sorunlarını takipçileriyle paylaşarak duygusal anlar yaşadı.

Gözyaşları İçinde Ameliyat Haberi

Seher Dilovan, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında gözyaşları içinde önemli bir açıklama yaptı. Ameliyat olacağını duyuran Dilovan, sevenlerinden dua istedi. Yayında şu ifadeleri kullandı:

“Burada Ameliyat Olacağım”

Ünlü türkücü, canlı yayında yaşadığı sağlık sorunlarını şu şekilde açıkladı: “Jinekolojik anlamda çok ciddi bir sıkıntı başıma geldi ve hastaneye zor yetiştirildim Cenevre’de. Gerçekten sıkıntılı anlar yaşadım. Bu rahatsızlığım biraz daha uzun sürse acilen ameliyata alınabilirdim. Yine ameliyat olacağım, bu kesin. Daha önce de birkaç kez ameliyat geçirdim; sezaryen, safra kesesi gibi. Şimdi yeniden bir ameliyat olmam gerekecek. İnşallah iyi geçer. Türkiye’de mi olsam diye düşündüm, fakat burada ameliyat olacağım. Eylül gibi… O yüzden dualarınıza ihtiyacım var. Korkunç bir durum yok. Şifa dileyenlere teşekkür ediyorum. Beni bilirsiniz, enerjik biriyim. Kendimi ihmal etmiş olabilirim, etmemek gerekiyor.”

Seher Dilovan, yaşadığı bu zor süreçte hayranlarının desteğine ihtiyaç duyduğunu ve onlara olan minnettarlığını dile getirdi.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu