Güzel Aşklar Diyarı Ne Zaman Başlıyor

Güzel Aşklar Diyarı

Mahsun Kırmızıgül tam on iki yıl aradan sonra televizyon ekranlarına Güzel Aşklar Diyarı dizisi ile giriş yapacaktır. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Güzel Aşklar Diyarı 23 Eylülden itibaren her pazartesi günü izleyecilerinin karşısına çıkacak.. Konu olarak Kapadokya’nın eski ve köklü ailelerinden bir tanesi olan Alaca ailesi entrika ve gizemlerle dolu hikayesini, özgürlüğüne düşkün ve inatçı mı inatçı bir kadın olan Deniz ve aile bağları oldukça kuvvetli olan Arhanın aşklarının etrafında olup bitenleri ele almaktadır.

Yapımcılığını Medyapım ve Boyut Film’in üstlendiği Yönetmenliğini ise Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı dizinin oyuncu kadrosunu ise Halil Ergün, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ali Başar, Ekin Aksoy, Yunus Narin, Berkan Şal, Miray Akay ve Lidya Atlik oluşturmaktadır.

23 Eylül 2024 Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizi Kanal D ekranlarında büyük bir merakla dizi sevenler tarafından beklenmektedir.

Çekimleri, Kapadokya‘nın eşsiz doğasında gerçekleşecek olan dizi, izleyicileri Kapadokyanın birbirinden güzel manzalarıyla seyir zevkini yükseklere çıkarmayı hedeflemektedir.

Fragmanı

 


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu