Emily in Paris 5. Sezon Onayını Aldı

Emily in Paris 5. Sezon

Netflix, 12 Eylül’de 4. Sezon 2. Kısım bölümlerinin yayınlanmasının ardından “Emily in Paris”i beşinci sezon için onay aldı.. Yayıncı duyuruyu, dizinin yıldızı Lily Collins’in Roma çatılarına bakan bir balkonda espresso fincanı ve hamur işiyle oturduğu bir videoyla duyurdu.. Ve şöyle bir deyimle devam etmektedir. Kahvesinden bir yudum alıp fincanın altındaki 5 rakamını gösteren Collins, Roma gibisi yok demektedir.

Son bölümleriyle Fransa’dan İtalya’ya taşınan, moda ve turizm rotalarına ilham veren, neşeli ve romantik “Emily in Paris”in 4. sezonu, ilk dört bölümüyle 19,9 milyon izlenme elde etti ve Netflix Global Top 10 listesine 1 numaradan giriş yaptı. Dizi o günden bu yana art arda dört hafta boyunca listede kaldı.

Son bölümleriyle Fransa ve italya kültürüne taşınan dizi moda ve turizm rotasına da yön vermiştir. Emily in Paris’in 4. sezonu, ilk dört bölümüyle 19,9 milyon izlenme elde etmiştir. Dizi o günden bu yana art arda dört hafta boyunca listede kaldı.

Dizide ayrıca Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery ve William Abadie rol almaktadır. 4. Sezon ayrıca Thalia Besson’u (Luc Besson’un kızı), Sylvie’nin üvey kızı, Agence Grateau’da çalışmaya başlayan ve kısa sürede Emily’nin düşmanı haline gelen New York yerlisi Genevieve rolünde karşınıza çıkmıştır.

🚀 Keşfetmeye ve öğrenmeye hazır mısınız? Bilgiyle dolu bir serüvene katılmak için sizleri bekliyoruz! 📚

 0000 Kilometre Filmi Ne Zaman Çıkacak

Kaynak: https://www.beyazperde.com


Başa dön tuşu