Anomaly Agent: Aksiyon Dolu Macera Oyununa Duyuru

Anomaly Agent: Aksiyon Dolu Bir Macera

Anomaly Agent: Aksiyon Dolu Bir Macera

Enis Kirazoğlu’nun liderliğindeki Phew Phew Games ekibi, oyunseverlere keyifli bir deneyim sunmak amacıyla geliştirdiği yandan görünümlü aksiyon platform oyunu Anomaly Agent ile karşımıza çıkıyor. Oyun, PlayStation konsollarına gelmek için gün sayıyor. Yapılan açıklamalara göre, 17 Ekim tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Anomaly Agent’ın Farklı Platformlardaki Yolculuğu

Yayınlandığı ilk günden itibaren oyuncuların beğenisini kazanan Anomaly Agent, 25 Ocak tarihinde Xbox Series, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyuncular, bu yapımda Ajan 70 karakterini kontrol ederek, dünyanın dengesini tehdit eden bir anomaliyi ortadan kaldırma görevini üstleniyorlar.

Oyun, çeşitli aksiyon sistemleri ile dolu bir deneyim sunarak, oyunculara hem eğlenceli hem de zorlu anlar yaşatıyor. Farklı silahları kullanarak, hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş taktikleri ile düşmanlarınıza karşı koyabiliyorsunuz. Oyuncular, düşmanların üstesinden gelmek için etkileyici kombolar gerçekleştirebilir ve karakterlerini farklı tarzlarda geliştirebilirler.

Oyunda, sizi kovalayan düşmanlardan ilgi çekici akrobatik hareketlerle kaçabilme yeteneğiniz de bulunuyor. Anomaly Agent, Steam platformunda “çok olumlu” etiketine sahip olarak dikkat çekiyor ve bu da oyunun kalitesini bir kez daha kanıtlıyor.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu