Mike Olmanın Önemi

The Importance of Being Mike

The Importance of Being Mike

The Importance of Being Mike, 2013 yılında yayınlanan bir web dizisidir. Bu komedi türündeki dizi, toplamda 10 bölümden oluşmakta ve her bölüm 5-8 dakika aralığında sürmektedir. Toplamda net 60 dakika uzunluğundadır. Dizinin senaristi ve yönetmeni Brian Brough, yapımcısı ise Anthony Stragadır.

Mike Olmanın Önemi

Dizinin ana karakteri, 29 yaşındaki Ali Olsen isimli bir kadındır. Ali, evlenmeye aşırı bir şekilde odaklanmış durumdadır. Bu zamana kadar yaptığı tüm planlar sonuç vermemiş olsa da, bir gün gördüğü bir rüya ile hayatında yeni bir döneme adım atar. Rüyasında, ismini bilmediği bir adamla, Mike adında biriyle evli olduğunu ve mutlu bir yaşam sürdüğünü hayal eder. Bu rüya, Ali’nin bilinçaltında büyük bir etki bırakır ve kendisini bu hayali Mike’ı bulmaya adar.

Mike Olmanın Önemi

Ali, sadece ismi Mike olan erkeklerle randevuya çıkmaya başlar. Ancak bu süreç, ona birbirinden garip ve itici huyları olan, evlenmek için hiç de cazip adaylar olmayan birçok Mike ile tanışma fırsatı sunar. Ali’nin bu komik ve zorlu yolculuğu, bakalım en sonunda kendisi için doğru Mike’ı bulmasına olanak tanıyacak mı?

Mike Olmanın Önemi

Ali karakterine Shona Kay hayat vermektedir. Ali’nin en yakın arkadaşı Gwen rolünde Melanie Gardner, komşusu ve arkadaşı Doug rolünde ise Michael Birkeland yer almaktadır. Dizi, Ali’nin randevularından kesitler, evde Gwen ve Doug ile yaptığı eğlenceli sohbetler ve Ali’nin izleyicilere randevularını anlattığı içten anlarla akmaktadır.

Mike Olmanın Önemi

Diziyi tek oturuşta izleyip bitirdim. Çoğu sahnenin abartılı bir şekilde ekrana yansıtıldığını söylemek mümkün. Ancak, 6. ve 9. bölümler haricinde dizi, izleyiciye eğlenceli anlar sunmayı başardı. Bu eğlenceli yolculukta izleyiciler, Ali’nin aşkı bulma çabasına tanıklık ederken, komedi unsurlarının tadını çıkaracaklardır.

Mike Olmanın Önemi








Mike Olmanın Önemi

Mike Olmanın Önemi

Mike Olmanın Önemi

Mike Olmanın Önemi


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu