Orkun’dan Hira’ya büyük jest! Esaret 360. bölüm fragmanı yayında!

İçindekiler

Esaret Dizisi: Orhun’dan Hira’ya Büyük Sürpriz!

Esaret Dizisi: Orhun'dan Hira'ya Büyük Sürpriz!

Esaret dizisinin heyecan dolu 360. bölümünde, Orhun Hira’ya büyük bir jest yapar. Hira’nın gözlerini bağlayarak yollarına gül döken Orhun, artık hep onun yanında olacağını söyleyerek romantik bir sürpriz yapar. Hira’nın bu jest karşısındaki tepkisi ise merak konusu.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Esaret, hafta içi her gün saat 19.00’da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Orhun ve Hira’nın duygusal ve heyecan dolu öyküsü izleyenleri ekran başına çekmeye devam ediyor. İşte, diziseverlerin büyük ilgi gösterdiği ‘Esaret’ dizisinin yeni bölüm fragmanı için buraya tıklayabilirsiniz.

360. Bölüm Özeti

  • Orhun, Hira’yı şaşırtmaya devam ederken, Kenan’dan da sürpriz bir hamle gelir. Nurşah’a evlenme teklifi eden Kenan, gelecek cevabı heyecanla beklemektedir.
  • Orhun, Hira’ya mükemmel bir sürpriz hazırlayarak aşklarını daha da pekiştirir. Mutluluğu gözlerinden okunan Hira’nın, Orhun’a söyleyeceği ilk söz ise büyük bir merak konusudur.

Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın duygusal ve heyecan dolu öyküsü Esaret, hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor…


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu