Her Halimle Sev 36. bölüm fragmanı yayında! Nityam’ın annesine araba çarptı

Hindistan’ın Popüler Dizisi “Saavi Ki Savaari” Kanal 7’de!

Hindistan’ın Popüler Dizisi

Sevilen dizi “Saavi Ki Savaari”, Her Halimle Sev adıyla artık Kanal 7 ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. İlk bölümünden itibaren geniş bir izleyici kitlesi yakalayan bu dizi, 36. bölüm fragmanıyla da izleyicilerinin dikkatini çekmeyi başardı. İşte Her Halimle Sev dizisinin merakla beklenen 36. bölüm fragmanı yayınlandı!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ İZLEYİN!

Dizinin baş karakteri Nityam, Savi ile olan evliliğini bir türlü benimseyememektedir. Farklı sosyal ve kültürel geçmişlere sahip olduklarını dile getiren Nityam, bu durumun Savi tarafından da bilindiğini ifade eder. Ancak Savi, tüm bu konuşmaları duymuş olmanın getirdiği büyük bir yıkım yaşamaktadır. Bu sırada, kaynanasına seslenerek yanına doğru koşan Savi, talihsiz bir kaza sonucu Bayan Dalmiya’nın arabası ile çarpışır. Nityam, bu kötü haberi aldığında nasıl bir tepki verecek? Sorusu izleyiciler arasında merakla bekleniyor.

Mücadeleci bir genç kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi “Her Halimle Sev”, her gün saat 16:00’da Kanal 7’de izleyicileriyle buluşuyor!

HER HALİMLE SEV 36. BÖLÜM FRAGMANI


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu