Alişan 3. kez mi baba oluyor? Alişan’ın eşi Buse Varol hamile mi?

Alişan ve Buse Varol’un Yeni Heyecanları

Alişan ve Buse Varol'un Yeni Heyecanları

Ünlü türkücü Alişan’ın eşi Buse Varol, üniversiteye başlamanın heyecanını yaşıyor. Ancak bu heyecan, sosyal medyada dolaşan yeni bir iddia ile daha da arttı. Buse Varol’un hamile olduğu ve Alişan ile birlikte üçüncü bir çocuk bekledikleri yönündeki söylentiler gündeme geldi. Peki, bu haberler ne kadar doğru? Alişan ve Buse çifti gerçekten bebek mi bekliyor?

Alişan ve Buse Varol, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. İlk çocukları Burak’ı 2019 yılında kucaklarına alan çift, ikinci çocukları Eliz’i ise 2021 yılının Şubat ayında dünyaya getirdi. Şu anda dört kişilik bir aile olan Tektaş ailesinin, yeni bir bireyle daha büyüyüp büyümeyeceği ise herkesin merak konusu haline geldi.

Alişan 3. kez mi baba oluyor? Alişan'ın eşi Buse Varol hamile mi?

Alişan ve Buse Çifti Üçüncü Çocuklarını mı Bekliyor?

34 yaşındaki Buse Varol, daha önce katıldığı bir etkinlikte yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmişti. Varol, “Yepyeni bir yaş. Birlikte kutladığımız 6. doğum günümüz. En önemlisi sağlık, gerisi geliyor. Ailemiz de büyüyor. Belki daha da büyür. Neden olmasın? Geniş aile güzeldi.” şeklinde ifadelerde bulunmuştu. Bu sözler, üçüncü çocuk için bir kapı araladığı şeklinde yorumlandı.

Bununla birlikte, geçtiğimiz aylarda bir magazin programına telefonla bağlanan Varol, hamilelik iddialarını yalanlamıştı. O dönem “Çocuklar daha çok küçük, iki çocuğu bir arada büyütmek çok zor. İş hayatına yeniden dönmeye hazırlanıyorum. Şu anda öyle bir şey yok.” demişti. Şu günlerde ise Buse Varol, üniversite okumaya hazırlanıyor.

2024 üniversite tercihlerinde Üsküdar Üniversitesi’nde psikoloji okumaya yerleşen Buse Varol, yeni bir eğitim hayatına adım atmanın heyecanını yaşıyor. Bu yeni dönemde, hem kariyerine hem de annelik görevine dengeli bir şekilde devam etmeyi planlıyor.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu