Her Halimle Sev 38. bölüm fragmanı yayında! Nityam’ın annesi kötü haberi alınca yıkıldı

Saavi Ki Savaari: Her Halimle Sev’in 38. Bölüm Fragmanı Yayında!

Saavi Ki Savaari: Her Halimle Sev'in 38. Bölüm Fragmanı Yayında!

Hindistan’ın sevilen dizisi “Saavi Ki Savaari”, şimdi “Her Halimle Sev” adıyla Kanal 7 ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. İlk bölümden itibaren geniş bir izleyici kitlesine ulaşan dizi, 38. bölüm fragmanıyla da izleyicilerin merakını artırıyor. İşte “Her Halimle Sev” dizisinin 38. bölüm fragmanı için detaylar.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dizinin son bölümünde Savi, Nityam’ın ona aşık olmaktan korktuğunu ifade ederken, Nityam bu durumu gülerek karşılar. Ancak Savi, kaynanasını arayarak beklenmedik bir üzücü haberi iletir. İzleyiciler, Nityam’ın evi terk edip etmeyeceğini merakla bekliyor.

Her Halimle Sev 38. bölüm fragmanı yayında! Nityam'ın annesi kötü haberi alınca yıkıldı

38. Bölüm Fragmanı

Şivam, ailesini özlediğini söylese de, kardeşi Nityam’ın öfkesinin dinmeyeceği düşüncesiyle büyük bir hüzne kapılır. Nityam ise Delhi’ye uçak bileti alarak evi terk etmeye karar verir. Bu durumu öğrenen Savi, kaynanasını arayarak Nityam’ı durdurmasını istemektedir. Peki, Nityam neden böyle bir karar aldı?

Mücadeleci bir genç kız ile başarılı iş adamı Nityam’ın dokunaklı hikayesini konu alan “Her Halimle Sev”, her gün saat 16:00’da Kanal 7’de ekranlarınızda!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu