2024 Yılının Kadın Saç Modelleri Nasıl? 2024 En iyi Bayan Saç Modelleri Örnekleri ve Resimleri


Her yeni yıl, saç modasında yeni trendler ve yenilerle tüm bayanları heyecanlandırıyor. 2024 yılında küllü kahve tonları, bakır kırmızıları, grimsi siyahlar göze çarpan detaylar ortasında. Geçtiğimiz yıllarda trend olan kahkül ve kat kat kesitleri de bu yıl çok sık göreceğiz. 2024’ün en beğenilen 10 saç modelini açıklıyoruz.

Her mevsim veyahut yıl, farklı saç modelleri ve renkleri öne çıkabilir. Lakin saç modası şahsî tercihlere ve yüz biçimine göre değişebilir. En değerli şey, kendinize ve biçiminize en uygun olanı seçmektir. 2024’ün saç trendleri de aşikâr oldu. Yeni evre saç modasında kahve tonlarının rüzgârı eserken, doğal olduğu düşünülen her saç renginde aslında boyanın hakimiyeti gözler önüne serilecek. 2024  saç modelleri sizi daha genç ve dinamik gösterebilir. 

  • KISA KATLI SAÇ KISMI:

Katlı saç modelleri 2024-2025 yılları ortasında en çok tercih edilecek modeller ortasında yer alacak. Hacimli bir görünüm yaratan kısa bob kısımları, çene hizasında biten kısımlar, geride kısa kısımların olduğu pixie kısımlar ve dalgalı saçlar için uygulanan kısa kısımlar trendler ortasında olacaktır.

  • WOLF CUT SAÇ KISMI:

WOLF CUT SAÇ

Son kısımlarda popülerleşen bir saç kesiti halidir. Bu kesim, saçın rastgele, yavaşça dağınık ve doğal bir görünüme sahip olmasını gayeler. Wolf cut saç modellerini ekseriyetle hayalleri andıran bir hava ve yabanî bir görünüm yaratmak niyetiyle tercih edilir.

  • CURTAİN BANGS SAÇ KESİTİ:

Perde kahkül son zamanlarda tanınan bir saç kısmı metodudur. Bu kesim yüz etrafını yumuşatmak ve saçlara doğal bir çerçeve oluşturmak gayesiyle kullanılır. Curtain bangs özellikle uzun saçlı bireyler için dava bir seçenektir.

YILIN SAÇ RENGİ BAKIR KIRMIZI!

2025’te yavuz bir kırmızı yerine şeftali tonlarında bakır rengine daha çok aşık olacağız. Bakır saç rengi 2024 yılında da katiyetle çok tanınan olacak.

BAKIR KIRMIZI SAÇ

Dolayısıyla, en azından bu kategoride eğilim daha yumuşak bir tarafta ilerliyor. Şeftali alt tonunu sevmiyorsanız, turuncu parlayan hafif bir bakır da tercih edebilirsiniz. Bu tamamıyla size ve cilt tonunuza bağlıdır.

2024 YILI İÇİN EN UYGUN 5 SAÇ MODELİ:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu