2024 Yeni Yıl Çam Ağacı Modelleri Nasıl? En İyi Yılbaşı Ağacı Markaları Hangisi? Yılbaşı Çam Ağacı Fiyatları?

 

Kış aylarının en beğenilen simgelerinden biri olan çam ağaçları, pek çok farklı fiyat ve kalitede piyasada kendine yer buluyor. Siz de çam ağacı dekorasyonuyla konutunuzun atmosferini değiştirmek isterseniz bu haber tam size göre! Pekala, en âlâ çam ağacı modelleri ve fiyatları nelerdir? 2024 Çam ağacı modelleri ve fiyatları nedir? 2024 Çam ağacı modelleri ve fiyatları nedir? İşte karşılıklar…

Kış aylarının gelişiyle tabiatın göz alıcı zenginliğini etrafımızda hissetmeye başladık. Bembeyaz bir düşü anımsatan bu aylarda tabiatın en beğenilen rengi olan yeşilin eşsiz dokusuna konutlarımızda de yer verebiliriz. Özellikle her mevsim yemyeşil kalmayı başaran ve yaprak dökmeyen çam ağaçları, kendisine has yapısıyla pek çok kişinin konut dekorasyonunda tercih ettiği bitkilerin başında geliyor. Astım hastaları ve kronik öksürüğü olanlar içinde epeyce müspet bir etkisi bulunan çam ağaçlarına her yerden çarçabuk ulaşabilirsiniz.

ÇİÇEKSEPETİ ÇAM AĞACI KCM 24742618
855,00 TL

  • 300 kola sahip olan bu çam ağacı modeli, 150 cm’lik boyutuyla konutun her köşesinde yeşilin binbir tonuna yer vermek isteyenler için enfes bir tercih olacaktır. Demir ayakları bulunan çam ağacını rahat bir halde kurarak istediğiniz formda kullanabilirsiniz.

KOÇTAŞ ÇAM AĞACI 1000603663
1.399,90 TL

  • 210 cm yüksekliğindeki bu çam ağacı özellikle yüksek tavanlı koridorlar ve salonlarda kusursuz bir görünüm oluşturabilir. 500 kola sahip olan ağacın suramı ise epey kolay. Şayet yıllar uzunluğu kullanabileceğiniz bir çam ağacı satın almak isterseniz asla bu yapıta baht vermelisiniz. 

HAPPYSTORE ÇAM AĞACI TYC00576784541
750,00 TL

  • Alışılmışın dışında tercihlerle konutunuza renk katmak isterseniz turkuazın göz kamaştıran tonunu gözler önüne seren çam ağacıyla konutunuzun dekorasyonuna yeni bir soluk getirebilirsiniz. 150 cm uzunluğundaki 240 kısımdan oluşan bu renkli ağaç özellikle konuklarınızdan tam not alacak. 

PASSİONİS ÇAM AĞACI PA-Y-000000-000000-01
4.999,99 TL

  • Dökülmeyen yaprakları ve güçlü yapısıyla uzun yıllar kullanım imkanı tanıyan bu çam ağacı, görkemli bir çam ağacı isteyenler için kusursuz bir tercih olacaktır. 250 cm uzunluğa ve gür kısımlara sahip olan bu çam ağacını ister iç yer ister dış yerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

PARTİ ADRESİ ÇAM AĞACI AST1800
194,90 TL

  • Minik bir çam ağacıyla konutunuzun dekorasyonuna renk katmak isterseniz 60 cm uzunluğundaki bu çam ağacı oldukça sempatik bir görünüm sunacaktır. Standart ağaçlara oranla kol yapısı daha geniş olan bu ağaç toplamda 55 kola sahiptir. Kolları plastik, gövdesi metalden üretilen bu ağacı ister çocuklarınızın odasında ister televizyon ünitesinin hemencecik yanında değerlendirebilirsiniz.

PARTİ BULUTU ÇAM AĞACI
1.200,00 TL

  • Kış mevsiminin bembeyaz dokusunu konutunuzun dekorasyonuna yansıtmak isterseniz beyaz renkli bu çam ağacı tam da aradığınız şey olabilir. 150 cm yüksekliğe ve 350 kısma sahip olan bembeyaz ağacınız konutunuzun her köşesinde kusursuz bir görünüm sergileyecek.

CATTLEYA ÇAM AĞACI
1.448,00 TL

  • Dal sayısı 400-420 ortası değişkenlik gösteren bu koyu mürdüm rengindeki çam ağacı, sıradışı bir dekorasyona imza atmak isteyenlerin birinci tercihi oluyor. 180 cm uzunluğuna sahip olan bu çam ağacını ister antre ister salon ister kapalı balkonlarınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu